Οροι Χρησης

•  Οι τιμές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

•  Η μέθοδος πληρωμής "Μετρητά στην Παράδοση" δεν ισχύει για παραδόσεις προϊόντων εκτός Αθηνών.

•  Παραγγελία που δεν έχει επιβεβαιωθεί και παραμένει σε κατάσταση αναμονής δεν είναι δεσμευτική για το είδος και την τιμή εφόσον δύναται να έχει καταργηθεί το συγκεκριμμένο προϊόν ή να έχει εξαντληθεί το απόθεμα με την συγκεκριμμένη τιμή.

•  Οι περιγραφές των προϊόντων είναι ενδεικτικές και πιθανόν να υπάρχουν διαφορές στα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Σε περίπτωση κρίσιμων χαρακτηριστικών (π.χ. διαστάσεις εντοιχισμού) ή αμφιβολίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή με την επίσημη αντιπροσωπία για να γίνει αναλυτικός έλεγχος και επιβεβαίωση.  

Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αφοί Ανδρεαδάκη ΟΕ μέσα από το διαδικτυο στον ιστότοπο www.net-electric.gr

•  Τα είδη υγιεινής (μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, μπαταρίες) γίνονται κατόπιν παραγγελίας και δεν επιστρέφονται.
•  Τα στρώματα που γίνονται σε ειδικές διαστάσεις-κατοπιν παραγγελίας δεν επιστρέφονται.


Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. 
Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη

Η επιστροφή οποιουδήποτε προίόντος πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του , αφού πρώτα έχει υπάρξει ενημέρωση στην εταιρεία. Παρακαλώ χρειάζεστε αντίγραφο του παραστατικού παραλαβής( Δ.Α ή ΤΔΑ ή ΑΠΛ ή Απόδειξη λιανικής)

Πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία (συσκευασία κατασκευαστή-εισαγωγέα), να μην έχετε ανοίξει τη συσκευασία και σαφώς να μην έχει μονταριστεί.

Λυπούμαστε αλλά αν έχετε ανοίξει την συσκευασία ή έχετε μοντάρει δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή-αλλαγή σας.

Ολική υπαναχώρηση μπορεί να γίνει πρίν την εκτέλεση της παραγγελίας απο τον προμηθευτή με ολική επιστροφή χρημάτων.

 

Προσοχή: Προϊόντα που διατίθενται με άτοκές δόσεις και πληρώνονται με πιστωτική κάρτα πρέπει να αγοράζονται ξεχωριστά ένα - ένα ώστε να ενεργοποιείται η δυνατότητα των άτοκων δόσεων

 

Κόστος - Τρόπος Αποστολής 

Αποστολές εκτός Αθηνών

Το ελάχιστο κόστος της αποστολής είναι 10 €. 
Υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως την περιοχή, τον όγκο και το βάρος.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη στο γραφείο της μεταφορική εταιρείας, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.