Στρώματα ανατομικά με ανεξάρτητα ελατήρια

Το ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια που σας φέραμε στο Net-electric,θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να ψάχνετε αλλού για σχέση ποιότητας-τιμής.

Πρόκειται για ένα στρώμα υποαλλεργικό,με εξολοκλήρου αφαιρούμενο κάλυμμα,για να το τινάξετε και να το καθαρίσετε με την ησυχία σας,απλώς τραβώντας το περιμετρικό φερμουάρ του.

Το πλούσιο καπιτονέ του,από ύφασμα μαλακό ελαστικό,φανερώνει με την πρώτη ματια την υψηλή ποιότητα κατασκευής του.Ακολουθούν αφρώδη υλικά υψηλής ελαστικότητας και άνεσης,ύφασμα σταθεροποίησης και το εξαιρετικό βιομασάζ αφρώδες υλικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket spring,τα οποία είναι 270 ανά τετραγωνικό μέτρο στρώματος,είναι καλυμμένα με κελύφιο 3D για σωστό αερισμό όλο το χρόνο.Το πάχος του στρώματος αγγίζει τα 24 (+/-1) εκατοστά και είναι μέτριας σκληρότητας.

Οπωσδήποτε τα 10 χρόνια εγγύηση στα ανεξάρτητα ελατήρια και τα 5 στα υπόλοιπα υλικά,σε συνδιασμό με τα ακριβά υλικά και την χαμηλή τιμή του είναι ένα δέλεαρ τη σημερινή εποχή,για αυτό θα προτείναμε να μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΩΣ:
ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα